Header content swe

.ORG

Ackrediterad registrar för toppdomänen .org

.ORG registrar
Websupport är en ICANN ackrediterad registrar och vi har ett stort utbud av toppdomäner. Vi utökar hela tiden successivt med nya populära toppdomäner som våra kunder efterfrågar. Här visar vi information om .org domänen.

Toppdomän .org (generisk)

Registreringstid Direkt

Registreringsperiod 1-10 år

Tillåtet antal tecken 2-63

Villkor Domänvillkor

DNSSEC

IDN

Använder EPP-kod

WHOIS skydd

Förnyelseregler

Du har möjlighet att utan extra kostnad utöver vanlig förnyelseavgift förlänga domänen inom ca 30 dagar efter domänens förfallodatum. När 30 dagar har passerat hamnar domänen i karantän (redemptionPeriod) i ca 30 dagar, om man önskar förnya domännamnet under karantäntidens period så debiteras man efter vår ordinarie prislista utöver förnyelseavgiften. Om du inte före karantäntidens ingång agerat för att behålla domänen så raderas den inom 5 dagar efter att domänen har fått statusen pendingDelete. Observera att man tappar rätten till domännamnet när domänen har förfallit och att vi inte kan garantera att du återfår domänen vid utebliven betalning.

Frågor

Vem står som ägare till domäner som registreras hos er?

Vi anger alltid våra kunder som ägare till domänen, för denna toppdomän gäller det även administrativ, teknisk och fakturakontakt.

Vilken information syns publikt i WHOIS?

Namn, adress, telefonnummer samt e-postadress publiceras inte längre sedan GDPR infördes.

Hur snabbt registrerar ni min domän?

Vi har förskottsbetalning och registrerar ditt domännamn så snart det är betalt. Vid en beställning hos oss så kan du betala med ett kontokort på en gång, då går registreringen iväg omedelbart och ska vara klar på under 20 minuter.