Om Websupport

Tidigare Binero Webbhotell

Domän- och webbhotellsverksamheten inom Binero Group AB är sedan november 2019 en del av Loopia Group AB – ett av Europas ledande företag inom domännamn och hosting. I samband med köpet ändrade Bineros webbhotellsverksamhet namn till Websupport (Loopia Hosting AB).

Webbhotellet Binero startade sin verksamhet 2002 under namnet Aleborg Solutions AB, och har under åren gjort sig kända för hög funktionalitet och god support. Företaget är ISO-certifierat (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001).

Som en del av Loopia Group hjälper vi våra kunder genom att leverera hög teknisk innovationskraft, affärsförståelse och support i världsklass. Detta skapar ännu bättre förutsättningar att hjälpa Sveriges företagare att lyckas online.

Som ett naturligt steg i det namnbyte som nyligen skett från Binero till WebSupport, kommer vi under februari även byta registrar namn till Loopia Hosting AB. Denna ändring påverkar inte dina domäner eller dig som kund. Allt rullar på precis som vanligt. Har ni frågor på detta kan ni kontakta vår support som finns där för er alla dagar i veckan!

Websupport (Loopia Hosting AB)

Org nr: 556689-0397

Adress:
Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås

Tel: 0771-24 08 00
Fax: 08-514 80 140
E-post: support@websupport.se

Alla priser är angivna inkl. moms på Websupports webbplats såvida inget annat anges.

Behöver du hjälp?

Kontakta vår kunniga och omtyckta support alla dagar i veckan via telefon, chatt eller e-post.

Kontakta oss