Spara lösenord i webbläsaren

Du kan hitta tillbaka till de lösenord som du sparat i din webbläsare sedan tidigare.(ex. webmail.binero.se). Vi visar hur!

Nedan finner du guider där det beskrivs hur man gör detta med de tre mest använda webbläsarna:

Klicka här om du använder Chrome
Klicka här om du använder Safari/Mac
Klicka här om du använder Firefox

Alternativt så kan du även ändra till ett nytt lösenord via din kontrollpanel.

Gör så här:

1. Logga in på Kontrollpanelen via service
  2. Navigera till E-post -> E-postkonton
  3. Välj den domän som e-postadressen ligger under
  4. Klicka sedan på ”Redigera” vid det e-postkonto som du behöver ändra lösenordet för.
  5. Fyll sedan in det nya lösenordet under ”Nytt lösenord” och ”Upprepa lösenord” och klicka sedan på **Spara**

Läs mer om WebSupport här!